Author Archives: Dries

  • 0

Leeuwkestocht verplaatst!

Gezien de blijvende beperkingen rond het coronavirus hebben we beslist om de Leeuwkestocht voor wielertoeristen te verplaatsen naar het WEEKEND van 07 en 08 augustus 2021! We hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten voor een fijne fietstocht en, vanzelfsprekend, een deugddoende apres-Leeuwkestocht!

Hou dus 07 en/of 08 augustus vrij!


  • 0

Welkom op onze organisaties in 2021

De Trappers verwelkomen jullie graag op volgende organisaties in 2021:

LEEUWKESTOCHT VOOR WIELERTOERISTEN

Onze Leeuwkestocht wordt ook stilaan een klassieker. Voor de 13e maal organiseren we op Paasmaandag 05 april 2021 onze toertocht richting Vlaamse Ardennen. Ook dit jaar is er keuze tussen 45 km en 85 km. Voor de deelnemers aan de 85 km is er een ruime bevoorrading voorzien!

Meer info kan je vinden op volgende pagina: Leeuwkestocht

WEVELGEM CYCLING CLASSIC

De 50ste editie! Een jubileumeditie dus. Dit jaar wordt Wevelgem Cycling Classic op zowel zaterdag 19 juni als zondag 20 juni 2021 georganiseerd.

Op zaterdag kan je deelnemen aan de jubileumtocht van 220 kilometer! Voor deze deelnemers worden wat extra’s voorzien! Een niet te missen evenement voor de geoefende wielertoerist of de wielertoerist die wel houdt van een extra uitdaging!

Afstanden:

Zaterdag: 220 km / 130 km / 90 km / 50 km / 30 km

Zondag: 90 km / 50 km / 30 km

Alle informatie + inschrijven: http://www.wevelgemcyclingclassic.be


  • 0

Afscheid van ere-voorzitter en medestichter Valère Stragier

Op maandag 19 oktober hebben de Trappers Wevelgem afscheid moeten nemen van hun ere-voorzitter en medestichter Valère Stragier (87 jaar).

Valère stond mee aan de wieg van onze club en was tevens onze eerste voorzitter en vervulde deze taak meer dan 25 jaar. Hij werkte mee aan de oprichting van Gent-Wevelgem voor wielertoeristen.

Na zijn voorzitterschap bleef Valère met onze club meefietsen en, tijdens de winter, was hij steevast keeper bij de minivoetbalploeg van De Trappers. Zelfs op zijn 80ste verjaardag kwam Valère nog elke zondag meevoetballen.

We denk met veel vriendschap terug aan Valère en we dragen zijn liefde en inzet voor de club hoog in het vaandel.

Veel sterkte aan de familie en vele vrienden van Valère.


  • 0

Afscheid secretaris Marcel Decock

Onze secretaris Marcel Decock is vorige zondag onverwacht overleden. Diep bedroeft nemen we als club afscheid van onze secretaris, ploegmaat, maar vooral goeie vriend.

Marcel werd lid van onze club in 1972, een jaartje later werd hij bestuurslid en sinds 1975 voerde hij de taak van secretaris uit. Een taak die hij sindsdien steeds met hart en ziel heeft uitgevoerd.

We leven enorm mee met de familie van Marcel. We verliezen een warm persoon.

Bedankt Marcel voor de vele jaren van vriendschap en inzet voor onze club. We gaan je nooit vergeten.

Komende zondag, 16 augustus, starten we onze clubrit met een minuut stilte als eerbetoon. Met de onderstaande fotocollage willen we ook de herinnering aan Marcel levendig houden.


  • 1

Leeuwkestocht ook afgelast

We hadden even nog goede hoop, maar helaas moeten we ook de – verplaatste – editie van de Leeuwkestocht annuleren.

Dit jaar komen er dus geen organisaties van De Trappers Wevelgem. We zien jullie echter graag volgend jaar terug op onze Leeuwkestocht én onze Wevelgem Cycling Classic!


  • 0

Wevelgem Cycling Classic 2020 afgelast!

Gezien de omstandigheden rond het COVID19-virus zijn wij ons genoodzaakt om Wevelgem Cycling Classic 2020 af te lassen.

We hopen jullie terug te zien in 2021 voor onze 50ste editie!

Groeten

De Trappers Wevelgem vzw


  • 0

Leeuwkestocht: uitgesteld!

Het bestuur van De Trappers Wevelgem vzw heeft beslist om de Leeuwkestocht voor wielertoeristen uit te stellen. De bestrijding van het Corona-virus en de gezondheid van iedereen is en blijft primair!

We kiezen ervoor om de organisatie van de Leeuwkestocht te laten doorgaan op 04 en 05 juli 2020 zodat iedereen toch kan genieten van onze toertocht!

We hopen dat iedereen gezond mag blijven en verwelkomen jullie graag op 04 en/of 05 juli!

Het bestuur van De Trappers Wevelgem


  • 0

Foto’s openingsrit

Foto Eddy liet weer het beste van zichzelf zien. Je kan in het fotoboek de hele reeks vinden!


  • 0

Morgen start ons 50ste fietsseizoen!

Enkele leden stelden de speciale kledij t.g.v. het 50-jarig bestaan voor

Morgen gaan de Trappers van start met hun 50ste fietsseizoen. Het wordt een seizoen met enkele specifieke activiteiten rond het 50-jarig bestaan. De activiteiten lopen door tot in 2021: het jaar waarin de club 50 jaar bestaat.

De eerste rit start traditioneel met het ontbijt voor alle leden. De club telt vier ploegen: begint bij de A-ploeg en eindigt met de D(ames)-ploeg. In totaal zijn zo’n 100 personen lid van de club. Na de fietswijding volgt de eerste rit. Voor het eerst sinds jaren gaan alle leden samen op stap en wordt het parcours van de eerste rit nog eens, quasi, netjes overgedaan. Pittig detail: ook bij de eerste rit was het geen al te prachtig weer. Hopelijk hebben de weergoden dit jaar dus ongelijk.

Na de eerste rit volgt nog een receptie om de start van het 50ste seizoen feestelijk af te sluiten. De leden en partners worden om 11u verwacht in Bar Lionel waar de lokaalhouders, Kurt en Véronique, van ’t Leeuwke een Kasteelbiertje aanbieden. Het bestuur van de Trappers en de werkgroep 50-jaar zorgen voor een hapje.

Later op het jaar organiseren de Trappers opnieuw twee verzorgde wielertochten: op Paasmaandag 13 april 2020 gaat de 12de editie van de Leeuwkestocht door. Op 14 juni volgt de 49ste editie van Wevelgem Cycling Classic.

Voor de leden gaat in juni nog een gezinsfietstocht door en in september gaat het traditionele fietsweekend door. Dit jaar trekken we naar Mechelen.

In juni 2021 volgt dan de apotheose: de club bestaat dan 50 jaar en er zal een heus verjaardagsfeest georganiseerd worden.

Om ons 50-jarig bestaan extra in de kijker te zetten, hebben de leden de kans gehad om een speciaal ontworpen wielertrui te bestellen. Enkele leden stelden deze week het ontwerp van kledijsponsor Kalas voor!


  • 0

Foto’s Wijndegustatie

Onze Trappersdames hielden opnieuw een smaakvolle Wijndegustatie. Je kan enkele foto’s bekijken in ons fotoboek!