Author Archives: Dries

  • 0

Einde seizoen

Onze kampioenen: Joost Vuylsteke – Marleen Delaere – Michel Desmedt – Bernard Callens

Ons 49ste fietsseizoen zit erop! Proficiat aan onze kampioenen. Met een spetterende einde-seizoensrit hebben we onze kampioenen gevierd. Je kan enkele sfeerfoto’s vinden op onze fotopagina.

Volgend jaar – halfweg maart – starten we met ons 50ste fietsseizoen. Een seizoen dat we niet onopgemerkt voorbij zullen laten gaan. Meer nieuws volgt zeker nog!


  • 0

Nieuwe fotoreeksen Leeuwkestocht

Ondanks ‘de dag van de arbeid’ zat onze fotoploeg niet stil! In het fotoboek kan je reeksen 3 en 4 vinden van onze Leeuwkestocht. Zoek je zelf tussen de méér dan 900 foto’s!


  • 0

Nieuwe fotosessie Leeuwkestocht

Er is een tweede sessie beschikbaar met foto’s van de Leeuwkestocht. Neem een kijkje in het fotoboek.


  • 0

Foto’s Leeuwkestocht – deel 1

Onze fotograaf Eddy heeft de eerste 510 (!!!!) foto’s verwerkt van de Leeuwkestocht. Je kan ze vinden in het fotoboek. Vanzelfsprekend komen er de komende dagen nog heel wat bij! Blijf de website volgen…

De damesploeg

  • 0

1150 deelnemers aan Leeuwkestocht

Een stralende zon, een prachtig parcours, een uitgebreide bevoorrading, een degustatiebiertje Kwaremont en een lekkere boterham met gehakt. Dit waren de ingrediënten voor de 11de editie van de Leeuwkestocht.

Het werd een recordeditie met 1150 deelnemers!

We zijn dan ook zeer verheugd dat jullie massaal naar onze organisatie kwamen afgezakt. Onze fotografen maakten 100-den foto’s en zijn nu volop bezig met een selectie te maken. Hou onze website en Facebook-pagina zeker in de gaten. We geven jullie alvast enkele sfeerbeelden…


  • 1

Parcours Leeuwkestocht

Nog anderhalve week en onze 11de editie van De Leeuwkestocht gaat opnieuw door. Het parcours voor de nieuwe editie staat online. Volgende week wordt het parcours nog een laatste keer gecontroleerd. Hou dus deze pagina in de gaten…

Je kan het parcours voor de 45 kilometer op deze pagina vinden. Het parcours voor de 85 kilometer vind je dan weer terug op deze pagina.

Parcours 85 kilometer

  • 0

De Trappers Wevelgem schenken cheque aan Heuvelheem

De Trappers schenken een cheque van 1500 euro aan Heuvelheem – Foto: Eddy Debaets

Donderdag 21 maart 2019 zakte het bestuur van De Trappers Wevelgem vzw af naar Bistro De Burg, een initiatief van Heuvelheem, om een cheque van 1500 euro af te geven. Het bedrag werd verzameld door het organiseren van een wielerquiz tijdens De Warmste Week.

Lies Ouvry, Jo Van Parijs en Dirk, het gezicht van onze affiche, ontvingen ons in het aangename kader van Bistro De Burg te Oudenaarde.

Het geschonken geld zal geïnvesteerd worden in een hooglaag-bed voor de bewoners.

Als Trappers zijn we enorm tevreden en willen hierbij nogmaals onze dank uitdrukken aan de deelnemers van de wielerquiz!


  • 0

Start seizoen 2019

De kop is eraf. Ons nieuwe seizoen is gestart. In het fotoboek kan je enkele foto’s vinden van de start.


  • 0

Foto’s spinning

In het fotoboek kan je een aantal foto’s vinden van de spinning. Ook dit jaar gingen enkele Trappers spinnen tijdens de wintermaanden.


  • 0

Foto’s Wijndegustatie

Onze Trappers-dames hielden opnieuw een geslaagde Wijndegustatie. Bekijk in het Fotoboek enkele foto’s!