Wielerquiz groot succes

  • 2

Wielerquiz groot succes

Onze wielerquiz van voorbije zaterdag was een groot succes.  Niet minder dan 46 ploegen namen deel aan de quiz.  De Trappers zijn dan ook ALLE deelnemende ploegen enorm dankbaar.  Alle opbrengsten gaan naar Heuvelheem vzw uit Wannegem-Lede.  Het eindresultaat maken we binnenkort bekend.

De ploeg ‘Zonder doping’ ging met de overwinning lopen.  Ze behaalden maar liefst 179 punten op 190.  Een resultaat van 94,21 procent.  Freddy het kalfje werd tweede met 176 punten en Santos was derde met 175 punten, al moest de schiftingsvraag hier uitsluitsel geven.  De volledige uitslag, in PDF, kan je hier vinden.  Alle ploegen zijn gerangschikt volgens het puntenaantal en, bij ex aequo, het antwoord op de schiftingsvraag.

Presentator Jens Lemant praatte alle vragen vakkundig aan elkaar.

Hierbij vind je enkele impressiefoto’s van de 1ste wielerquiz.  We houden jullie, vanzelfsprekend, op de hoogte wanneer alle andere foto’s online komen.


2 Comments

Luc Vansteenbrugge

december 17, 2018at 4:04 pm

Puntenaantal winnaar klopt niet moet 179 zijn (in bovenstaande tekst)

    Dries

    december 17, 2018at 5:20 pm

    Inderdaad! Tikfoutje gemaakt. Is aangepast!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.