Wielerquiz brengt 1500 euro op

  • 0

Wielerquiz brengt 1500 euro op

De Trappers Wevelgem schenken, door de organisatie van een wielerquiz, 1500 euro aan Heuvelheem uit Wannegem-Lede!

Voorbije zaterdag 15 december organiseerden De Trappers Wevelgem voor de eerste maal een wielerquiz, in het kader van De Warmste Week, een wielerquiz voor het goede doel. Heuvelheem, uit Wannegem-Lede, is een organisatie die streeft naar een kwaliteitsvolle ondersteuning op maat voor personen met een (vermoeden van) beperking. Heuvelheem bestaat onder andere uit een afdeling beschermd wonen, een dienst voor inclusieve ondersteuning, een dagcentrum, een doopsuikeratelier en bistro Den Burg in Oudenaarde.

De Trappers Wevelgem zijn dan enorm fier dat ze deze organisatie een cheque kan overhandigen van 1500 euro! Maar dit niet zonder de 46 deelnemende ploegen te bedanken voor hun deelname! Het zijn zij die ervoor gezorgd hebben dat de steun voor Heuvelheem zo groot kan zijn.

‘Zonder doping’ wint 1ste wielerquiz
Met maar liefst 179 punten op een maximum van 190 behaalde de ploeg ‘Zonder doping’ de overwinning en mag zich hierbij de eerste winnaar van de wielerquiz noemen. Freddy het kalfje werd tweede, Santos mocht de derde stek op het podium beklimmen. Voor de Trappers Wevelgem was het een stap in het onbekende want een quiz organiseren behoorde (nog) niet tot de specialiteiten van de club. Maar, gezien de reacties achteraf, mag er van een succes gesproken worden. Het belangrijkste doel om, naast een mooi bedrag verzamelen voor Heuvelheem, elke ploeg een aangename avond te bezorgen lijkt geslaagd.

Binnenkort spreken de Trappers Wevelgem af met de mensen van Heuvelheem om de cheque officieel te overhandigen!

Onze dank gaat, nogmaals en wélgemeend, naar alle deelnemende ploegen, presentator Jens Lemant, de vele sponsors en medewerkers van de quiz! Het eindejaar wordt alweer wat ‘warmer’!


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.