Clubfeest 2019

  • 0

Clubfeest 2019

De gehuldigden van 2019

Op zaterdag 16 november verzamelden de Trappers voor hun jaarlijkse clubfeest. Naast een sfeervolle en plezante avond, worden alle verdienstelijke leden in de bloemetjes gezet. Je kan alvast enkele foto’s bekijken in het fotoboek

De kampioenen van dit jaar zijn: Bernard Callens (A-ploeg), Joost Vuylsteke (B-ploeg), Michel Desmedt (C-ploeg) en Marleen Delaere (D-ploeg). Daarnaast werden André Malfait (A-ploeg) en Marc Hoornaert (C-ploeg) gehuldigd als Keizer.

Voor deze leden was er een maximum punten-trofee: Benny Sonneville (A-ploeg), Filip Verschaeren (A-ploeg), Kurt Bostoen (B-ploeg), Eddy Debaets (B-ploeg), Dirk Heytens (B-ploeg), Stefaan Holvoet (B-ploeg, 28ste x maximum punten), Bernard Vandersteene (B-ploeg, 25ste x maximum punten) en Johny Vermont (C-ploeg)

Kurt Hillewaere en Franky Verbrugge (beiden B-ploeg) kregen hun 1200 punten-trofee

50-jarig bestaan

Volgend jaar starten De Trappers met hun 50ste fietsseizoen. Dit kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Een werkgroep is bezig om enkele activiteiten te organiseren in het kader van 50 jaar Trappers. In 2021 volgt dan de apotheose met het effectieve 50-jarig bestaan van de club. Als startschot presenteerde de werkgroep de unieke wielertrui die voor deze gelegenheid werd ontworpen. Leden zullen deze trui kunnen aankopen.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.