Morgen start ons 50ste fietsseizoen!

  • 0

Morgen start ons 50ste fietsseizoen!

Enkele leden stelden de speciale kledij t.g.v. het 50-jarig bestaan voor

Morgen gaan de Trappers van start met hun 50ste fietsseizoen. Het wordt een seizoen met enkele specifieke activiteiten rond het 50-jarig bestaan. De activiteiten lopen door tot in 2021: het jaar waarin de club 50 jaar bestaat.

De eerste rit start traditioneel met het ontbijt voor alle leden. De club telt vier ploegen: begint bij de A-ploeg en eindigt met de D(ames)-ploeg. In totaal zijn zo’n 100 personen lid van de club. Na de fietswijding volgt de eerste rit. Voor het eerst sinds jaren gaan alle leden samen op stap en wordt het parcours van de eerste rit nog eens, quasi, netjes overgedaan. Pittig detail: ook bij de eerste rit was het geen al te prachtig weer. Hopelijk hebben de weergoden dit jaar dus ongelijk.

Na de eerste rit volgt nog een receptie om de start van het 50ste seizoen feestelijk af te sluiten. De leden en partners worden om 11u verwacht in Bar Lionel waar de lokaalhouders, Kurt en Véronique, van ’t Leeuwke een Kasteelbiertje aanbieden. Het bestuur van de Trappers en de werkgroep 50-jaar zorgen voor een hapje.

Later op het jaar organiseren de Trappers opnieuw twee verzorgde wielertochten: op Paasmaandag 13 april 2020 gaat de 12de editie van de Leeuwkestocht door. Op 14 juni volgt de 49ste editie van Wevelgem Cycling Classic.

Voor de leden gaat in juni nog een gezinsfietstocht door en in september gaat het traditionele fietsweekend door. Dit jaar trekken we naar Mechelen.

In juni 2021 volgt dan de apotheose: de club bestaat dan 50 jaar en er zal een heus verjaardagsfeest georganiseerd worden.

Om ons 50-jarig bestaan extra in de kijker te zetten, hebben de leden de kans gehad om een speciaal ontworpen wielertrui te bestellen. Enkele leden stelden deze week het ontwerp van kledijsponsor Kalas voor!


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.