De Trappers vieren 50-jarig bestaan

  • 0

De Trappers vieren 50-jarig bestaan

Vorige vrijdag, 17 september, vierden de Trappers Wevelgem hun 50-jarig met een heus feest.

We werden ontvangen door het gemeentebestuur in de vernieuwde goederenloods voor een aangename receptie. De Coureurs zorgden voor een aangename muzikale omlijsting! Daarna was het tijd om naar Feestzaal Ter Biest af te zakken. Een heuse werkgroep had een ruime receptie voorzien, met aansluitend côte-à-l’os met frietjes en een spetterend avondfeest.

De club nodigde alle oud-kampioenen, leden, sponsors en medewerkers uit om samen te komen vieren. Zo’n 120 personen tekenden present voor het feest. Een oud-kampioen kwam zelfs speciaal af om aanwezig te zijn op het clubfeest.

Elke aanwezig kreeg als aandenken een speciale pin met het unieke 50 jaar Trappers-logo. Een fijne herdenking aan een mooie dag!

Daarnaast viel ons nog een grote eer te beurt. Sinds 07 september mag onze club zich officieel Koninklijk noemen. Een tweetal leden maakte een lijvig dossier om aan het paleis te overhandigen. Onze aanvraag werd gunstig geëvalueerd!

We maken ons op voor de komende 50 jaar!

Hieronder kan je onze oorkonde vinden en enkel sfeerfoto’s van het voorbije feest.

Oorkonde vanuit het paleis

Geef een reactie