Leeuwkestocht: laatste informatie

Nog even aftellen en ons Leeuwkestocht staat voor de deur! De weersverwachtingen zien er alvast goed uit!

Weersvoorspelling

Alle inschrijvingen gaan door in Bar Lionel. Rij gerust de parking op. Er is voldoende fietsenstalling voorzien. Een medewerker wijst je gerust de weg!

Betalen aan de inschrijvingstafel kan contant of met Payconicq. Ben je aangesloten bij een wielerverbond? Dan hoef je geen inschrijvingskaartje in te vullen. Ga gerust naar de voorziene tafels om je lidkaart te scannen. Ben je niet aangesloten? Geen probleem, vul het inschrijvingskaartje in en ga naar de voorziene inschrijvingstafels. Je inschrijvingskaartje dient eveneens als dagverzekering.

Elke deelnemer ontvangt een polsbandje. Met dit polsbandje kan je gebruiken maken van de ruime bevoorrading op de 85 km én kan je achteraf je degustatiebiertje in ontvangst nemen.

Je fiets parkeren kan achteraan de parking van ’t Leeuwke. Er wordt voldoende fietsenstalling voorzien zodat je je kostbare tweewieler veilig kan plaatsen. Op het terras van Bar Lionel kan je genieten van een aangenaam drankje. Onze medewerkers komen ook langs met een lekkere boterham met gehakt!

Parcours

De parcoursen staan online. Je kan deze terugvinden onder het tabblad Leeuwkestocht. We stellen de parcoursen gratis op voorhand beschikbaar voor deelnemers aan de Leeuwkestocht.

We hopen jullie te mogen verwelkomen komende maandag! Tot dan!

Geef een reactie